Προετοιμασία για το πέστο
Βάλτε στο multi τα φιστίκια κάσιους, την πάστα σκόρδου και τα φύλλα βασιλικού και αλέστε. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού, την νηστίσιμη παρμεζάνα ( γαρνιτούρα* ) και αναμείξτε όλα τα υλικά.
Προετοιμασία για το σπαγγέτι
Βάλτε στην κατσαρόλα το νερό και βράστε για 14 λεπτά, προσθέστε το αλάτι, το ελαιόλαδο, την πάστα ζωμού λαχανικών, τα μακαρόνια και μαγειρέψτε για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε τα μακαρόνια , βάλτε τα σε μία βαθουλή πιατέλα και αναμείξτε με το πέστο προτού σερβίρετε.