Logo Transparent

Σοκολατένια Γκρανόλα

Gluten Free, Vegan

Foodies Shop

Υλικά

  • 55γρ. Λάδι καρύδας biona
  • 140γρ. Σιρόπι σφενδάμου meridian
  • 300γρ. Νιφάδες βρώμης eatfree
  • 85γρ. Κολοκυθόσπορος eatfree
  • 25γρ. Ηλιόσπορος eatfree
  • 2 κ.σ. σπόρους chia eatfree
  • 1 αντικόλλητικό χαρτί Revan
  • 2 κ.σ. λιναρόσπορος
  • 2 κ.σ. κακάο άγλυκο Iswari cacao powder
  • 25 γρ. Νιφάδες καρύδας άγλυκες
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.γλ. pural βιολογική ζάχαρη βανίλιας

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 C. Τοποθετήστε το αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί φούρνου και αφήστε το στην άκρη. Βάλτε σε μία κατσαρόλα το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και μαγειρέψτε 3 λεπτά στους  60 C. Προσθέστε τη βρώμη, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τους σπόρους chia, το λιναρόσπορο, το κακάο, τις νιφάδες καρύδας, το αλάτι και την ζάχαρη βανίλιας και ανακατέψτε. Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και μοιράστε ομοιόμορφα. Ψήστε για 20-25 λεπτά στους 175C. Αφήσε το να κρυώσει εντελώς προτού το μεταφέρετε σε αεροστεγές δοχείο και αποθηκεύστε το μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση.

Viki Vaidou
Βασιλική

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Περισσότερες Συνταγές
Foodies Shop
Foodies Shop