Logo Transparent

Κρέμα φυστικοβούτυρο και κρέμα σοκολάτας

Foodies Shop

Υλικά

• 100γρ. Μαύρη σοκολάτα sisinni σπσμένη σε μικρά κομμάτια
• 90 με 100 γρ. Ζάχαρη ντεμεράρα για γεύση BioPlus
• 30 γρ. Βιολόγιο κορν φλάουρ Bauckhof
• 1 λίτρο γάλα
• 2 κ.γλ. βανίλια
• 4 αυγά
• 140 γρ. Φυστικοβούτυρο sisinni

Εκτέλεση

Τοποθετήστε σε ένα μπολ την σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Το αφήνουμε στην άκρη, σε μία κατσαρόλα τοποθετήστε τη ζάχαρη, το κορν φλαουρ, το γαλα, τη βανίλια, τα αυγά και αναμείξτε. Βάλτε την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Όταν είναι έτοιμη η κρέμα ρίχνουμε στο 1/3 της κρέμας πάνω από τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να μαλακώσει. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο μέσα στην υπόλοιπη κρέμα και ανακατεύουμε. Αμέσως ρίχνουμε τις κρέμες σε 8 μικρά ποτήρια σερβιρίσματος για να δημιουργήσουμε στρώσεις. Η κρέμα σερβίρετε ζεστη ή κρύα.

Viki Vaidou
Βασιλική

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Περισσότερες Συνταγές
Foodies Shop
Foodies Shop