Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο και φιστίκια κάσιους

Gluten Free, Vegan

Foodies Shop

Materials

Πέστο με αβοκάντο και φιστίκια κάσιους Υλικά
• 140γρ. Κάσιους, ωμά ανάλατα
• 1 κουταλιά γλυκού πάστα σκόρδο με τσίλι
• 15 κλωνάρια βασιλικό, φρέσκο ( μόνο τα φύλλα )
• 60γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
• 550 – 600γρ. Αβοκάντο ( περίπου 3 αβοκάντο ) κομμένα στα 8
• 40γρ. Χυμό λεμονιού
• 140γρ. Γαρνιτούρα με τσίλι και σκόρδο

Σπαγγέτι

• 1500γρ. Νερό
• Μια και μισή κ. γλ. Αλάτι
• 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
• 1 κ. γλ. Πάστα ζωμού λαχανικών
• 400 γρ. Σπαγγέτι χ. γλ.

Execution

Προετοιμασία για το πέστο
Βάλτε στο multi τα φιστίκια κάσιους, την πάστα σκόρδου και τα φύλλα βασιλικού και αλέστε. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού, την νηστίσιμη παρμεζάνα ( γαρνιτούρα* ) και αναμείξτε όλα τα υλικά.

Προετοιμασία για το σπαγγέτι

Βάλτε στην κατσαρόλα το νερό και βράστε για 14 λεπτά, προσθέστε το αλάτι, το ελαιόλαδο, την πάστα ζωμού λαχανικών, τα μακαρόνια και μαγειρέψτε για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε τα μακαρόνια , βάλτε τα σε μία βαθουλή πιατέλα και αναμείξτε με το πέστο προτού σερβίρετε.

Viki Vaidou
Vasiliki

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

More Recipes
Foodies Shop
Foodies Shop