Προθερμαίνουμε το φούρνο στου 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα και ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ. Ύστερα, προσθέτουμε το γιαούρτι, τα 200γρ. Ελαιόλαδο, το αβγό, το μπούκοβο, τα 200γρ. Νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα το υπόλοιπο νερό μέχρι να πάρουμε ένα παχύρευστο χυλό.Ρίχνουμε τη φέτα, τη γραβιέρα, πιπέρι, αλατίζουμε ανάλογα με το πόσο αλμυρά είναι τα τυριά μας, και ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε το θυμάρι, το δυόσμο, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε ελαφρά με τα 25γρ. Ελαιόλαδο ένα ταψί 25 επί 25 εκ. Και ρίχνουμε μέσα το χυλό φροντίζοντας να καλύψει ομοιόμορφα όλη τη βάση του ταψιού. Ραντίζουμε με ένα πινέλο την επιφάνεια της τυρόπιτας με τα τελευταία 15 γρ. ελαιόλαδο και την πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα η τυρόπιτα. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο, αφήνουμε την τυρόπιτα να κρυώσει ελαφρώς, και σερβίρουμε.