Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 C. Τοποθετήστε το αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί φούρνου και αφήστε το στην άκρη. Βάλτε σε μία κατσαρόλα το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και μαγειρέψτε 3 λεπτά στους 60 C. Προσθέστε τη βρώμη, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τους σπόρους chia, το λιναρόσπορο, το κακάο, τις νιφάδες καρύδας, το αλάτι και την ζάχαρη βανίλιας και ανακατέψτε. Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και μοιράστε ομοιόμορφα. Ψήστε για 20-25 λεπτά στους 175C. Αφήσε το να κρυώσει εντελώς προτού το μεταφέρετε σε αεροστεγές δοχείο και αποθηκεύστε το μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση.